Защо организираме всяка година велошествие в памет на Криси? Като дори не я познавахме лично, а само имаме общи приятели. Отговорът е, защото всяка година две седмици преди датата на която тя си отиде, започваме да мислим за нея, да скърбим и тъгуваме. Започваме да мислим за това в какъв нелеп и абсурден свят живеем в България, където един млад и деен, занимаващ се със смислени неща като "Младежка Банка Перник", и определено един човек с бъдеще, бе убит на пътя точно от тези сред нас без бъдеще, поредните безделници имащи за върховно щастие това да се натровят най-безцелно с алкохол и след това да летят със "самоУетО из градО"! (самоует: думичка за превозно средство в Перник с марката Голф).

Резултат с изображение за Кристина Даниелова Перник

 

И когато общинари се хвалят, че благодарение на тях я имало тази велоалея, като да са извадили пари от собствените си джобове и да са я платили, то ние ще кажем, че благодарение на Криси я има тази велоалея! Защото Криси ни даваше сила да продължим да се борим и да не се отказваме в битките си с местната власт за велоалея в Перник! Не искаме един млад и достоен човешки живот да си е отишъл напразно! Нека тази велоалея да е велоалеята на Криси! 

Елате в сряда на 26-ти да почетем паметта на Криси! Велошествието стартира от центъра на квартал Църква в 18:00 - 18:10 часа!